JBS underbukser

Der forhandles et bredt sortiment af JBS’ katalog hos mens-wear.dk. Mens-wear.dk forhandler blandt andet JBS underbukser med gylp i 100 procent bomuld. De forhandles i grå, sort og hvid. Det store udvalg af kvalitets herreundertøj fra JBS indebærer tights, trusser, badeshorts, boxershorts, strømper, pyjamasser, t-shirts og morgenkåber. Alt sammen til en billig pris.

JBS er dansk kvalitet, når det er bedst

For JBS er pasform, kvalitet og individualitet de vigtigste faktorer i deres undertøjsdesigns. JBS har lavet undertøj siden 1939, og er i dag Danmarks største og førende producent af undertøj. Den store erfaring kan både ses og mærkes på JBS’ undertøj, der prioriterer, at undertøj skal passe til din stil. Samtidig giver otte årtiers brancheerfaring dig gode forudsætninger for undertøj i høj kvalitet, god holdbarhed og perfekt pasform.

Der er en stilart til alle. Om det er de klassiske JBS underbukser med gylp, eller om det er tights eller en trusse, så forhandler mens-wear.dk det.

Forhandles hos Men’s Wear

Du kan købe JBS undertøj hos mens-wear.dk, der er forhandlere af et bredt sortiment af JBS’ katalog. Mens-wear.dk forhandler moderigtigt tøj til manden med en god sans for kvalitet. Der forhandles både skandinaviske brands – som JBS – og internationale brands, hvilket mens-wear.dk har gjort siden 2009. Det er mærker som Wrangler, SIGNAL, Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard, Calvin Clein, Sunwill og Superdry.

For mens-wear.dk er det en prioritet at forhandle god kvalitet og klassiske items. Samtidig har det faguddannede personale og indkøbere en finger på pulsen, og sørger altid for at shoppen er fyldt med det nyeste indenfor herremoden.