Køb Dell Orto dele til dit køretøj hos Motor Sport Shop

Hvis du står og mangler dele til din motorcykel eller din bil, og søger du pålidelige Dell Orto dele, så kan du finde alt hvad dit hjerte begærer hos Motor Sport Shop. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis det du mangler for at blive kørende igen.

Et mærke med en lang historie

Dell Orto er et italiensk firma, som har sit hovedkvarter i byen Cabiate. Det startede for næsten 100 år siden i 1933 og startede med at specialisere sig indenfor motorcykeldele. Siden da har Dell Orto udvidet sit produktsortiment og producerer nu også karburatorer og dyser til andre køretøjer såsom biler. Det er mærke, som er kendt for holdbarhed og kvalitet, hvilket også er en af grundene til, de stadig er stående her næsten 100 år efter deres opstandelse.

Få en god pris

Hos Motor Sport Shop går vi op i at vores produkter skal være af god kvalitet, men ikke koste en bondegård. Derfor kan du blandt andet finde tomgangsblanderør fra Dell Orto til priser mellem 65 kr. og 180 kr. Du kan også finde Dell Orto service kits til en pris af sølle 240 kr. Det skal altså ikke koste dig en jetjager at blive kørende igen.

Alt til dit køretøj

Hos Motor Sport Shop finder du naturligvis meget mere end blot Dell Orto produkter. Du finder alt til dit køretøj fra luftfiltre til udstødninger og meget mere. Du får gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 1000 kr. og varen sendes samme dag. Har du spørgsmål til vores produkter eller services skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.