Vesterbjerg Epoxygulve guider dig til en bedste gulvløsning

Vestbjerg Epoxygulve er din gulv- og belægningsspecialist. Eftersom Vestbjerg Epoxygulve har stor erfaring med en bred vifte af forskelligartede gulvbelægninger og udendørsbelægninger er de værdifulde sparringspartnere når man skal finde en løsning til et gulv eller et udendørsareal. Vestbjerg Epoxygulve vil kunne hjælpe dig til at finde den løsning, som imødekommer dine behov nu og i fremtiden. Om det gælder et industrigulv, en parkeringskælder, et indgangsparti, en forstue i den private, en børnehave eller en anden lignende institution eller en balkon eller terrasse, så har Vestbjerg Epoxygulve den nødvendige erfaring til at kunne guide dig til den rigtige løsning, og vil også kunne implementere den til din fulde tilfredshed.

Og der er mange gulvtyper at vælge i mellem alt efter hvad det skal bruges til. 

Til den private bolig eller til kontorarealer kan for eksempel anbefales New York designgulve, et råt moderne betonlook. Gulvet kan lægges ovenpå eksisterende klinker og er velegnet til gulvvarme. Man kan vælge mellem forskellige farver og mønstre, enten i mat eller højglans.

En løsning til hjemmet, institutioner, køkkener, slagterier og lignende er polyurethangulv. Gulvet kan bedst beskrives som et fugefrit gummigulv. Denne gulvtype giver en god gangkomfort, stor slidstyrke, stærk belastningsevne og en rengøringsvenlige overflade. 

Til butikker udstillinger og indgangspartier kan anbefales et såkaldet stentæppe. Et stentæppe består af små sten, der er limet sammen med epoxy, hvorfor gulvet bliver meget slidstærkt og får en skinnende glans, som fremhæver de smukke sten. Stentæpper skal dog udelukkende bruges på gulve som udsættes for moderat belastning.

Til arealer som virkelig udsættes for høj mekanisk belastning og kemiske substanser og opløsningsmidler er det epoxy som gælder. Et epoxygulv bevarer sin glans i mange år til trods for stort slid. Det er let at rengøre. 

For mere information om de forskellige gulvtyper gå ind vestbjergepoxygulve.dk. Kontakt gerne Vestbjerg Epoxygulve for rådgivning og sparring.