Herman Miller Embody - det nyeste inden for højteknologiske kontorstole

Herman Miller Embody – det nyeste inden for højteknologiske kontorstole

Oplever du ofte, at du, efter endt arbejdsdag, kan holde fyraften fuldkommen drænet for energi – og måske endda med en buldrende hovedpine og spændingssmerter i nakke skulder regionen i tilgift? Så er du ikke alene. Størstedelen af alle kontoransatte oplever fra tid til anden, med varierende hyppighed, at deres arbejder giver anledning til muskelspændinger, myoser, hovedpine og dårligt blodomløb i benene. Og selv en halv til en hel time i træningscenteret om dagen kan ikke kompensere for det slid, vi påfører vore kroppe ved at placere dem i unaturlige siddestillinger dagen lang. De nyeste undersøgelser på området tyder da også på, at stillesiddende arbejde er langt mere skadeligt for helbredet, end det hidtil har været antaget.

Sidning er næsten lige så skadeligt for helbredet som rygning

Sundhedsrisikoen ved at sidde på sin kontorstol hele dagen har været groft undervurderet i mange år, men de følgevirkninger, som undersøgelserne har bevist forekomsten af, taler deres tydelige sprog. Hold i nakken, smerter i ryggen og i lænden, spændinger i nakke og skuldre samt deraf følgende hovedpine er efterhånden en folkesygdom. Men hvad gør man, hvis eens jobs mestendels består af stillesiddende arbejde?

Få en god kontorstol – prøv en refurbished Herman Miller Embody fra Valueshop.dk

Den største tjeneste, du kan gøre dig selv og din krop, er at investere i en god kontorstol, som er designet ud fra kroppens principper. Den smukke og funktionelle Herman Miller Embody – som er efterfølgeren til den berømte Herman Miller Aeron – udmærker sig derved, at den er resultatet af mange års udvikling i samarbejde med ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger med speciale i motorik og anatomi samt andre relevante fagpersoner. Og det behøver ikke koste dig en formue at anskaffe en Herman Miller Embody kontorstol – den kan nemlig erhverves til en pris, der ligger langt under nyprisen, hos Valueshop.dk.

Find Herman Miller Embody kontorstole på Valueshop.dk