Giv hjemmet nyt liv på billig vis med nyt tapet

Mange går rundt med en drøm om at renovere et eller andet ved deres hus. Som oftest bliver den drøm dog bare skubbet til siden, fordi det bliver for uoverskueligt. Mange boligrenovationsprojekter er da også ganske rigtigt både store og uoverskuelige i en travl hverdag. Det betyder dog ikke, at alle forsøg på at give sin bolig nyt liv er hverken dyre eller umulige.

Skift tapet

For eksempel kan noget så simpelt som at skifte tapet i et rum ændre stemningen dramatisk. Farve og mønster på væggen er trods alt noget af det eneste, du ser, lige meget hvor du kigger hen. Til gengæld er det forholdsvist billigt og simpelt at udskifte, hvorfor du kan have stor effekt med ganske få ressourcer. Hvis dine vægge normalt alle er hvide, kan det være super forfriskende med lidt nyt at se på. Du behøver jo ikke at male hele hjemmet lyserødt med alverdens mønstre på; det kan gøre en stor forskel med blot én væg i rummet, hvor tapetet er et andet.

Vælg blomster tapeter

Først og fremmest kan du selvfølgelig bare udskifte det gamle og slidte tapet med et nyt tapet i samme farve og mønster. Når du endelig er ved det, kan du dog også vælge at skifte til noget helt andet og mere stemningsfuldt. Det kunne for eksempel være blomster tapet. Blomster tapeter bliver ofte set som en smule gammeldags, hvilket går meget godt i spænd med den nuværende retro-bølge. Afhængigt af hvilket blomster tapet du vælger, kan blomster tapeter dog også sagtens være dybt moderne.

Under alle omstændigheder giver disse tapeter i hvert fald et rum mere dybde og detalje. Mange blomster tapeter giver også et rum noget farve uden at være overvældende. Farverige tapeter kan nemlig hurtigt blive for meget, men selv ganske farverige blomster tapeter føles altid naturlige og beroligende. Derfor bør du overveje blomster tapeter. Der findes dog også mange andre sjove, mønstrede tapeter at vælge imellem.