Alt til en god handel og en velorganiseret butik, kontor eller messestand

Står I og mangler handelsudstyr, butiksudstyr, kontorudstyr eller messeudstyr til gode priser, så bør I kigge nærmere hos Globifix.com. Der forhandler de nemlig produkter inden for alle fire kategorier, og I kan benytte deres webshop alle døgnets 24 timer.

Mange af deres produkter er det man vil kalde salgsfremmende, idet i med de rette akryldisplays, smykkeholdere, glasvitriner og –skabe eller mannequiner og forskelligt væginventar vil kunne fremvise jeres varer på en flot måde, der tiltrækker folks opmærksomhed og giver kunder i butikken.

Gør en god handel i det store udvalg

Deres brede sortiment fordeler sig på fire kategorier:

  • Handelsudstyr: Indpakningsartikler, skilte, prismærkning, rammer, køledere og meget mere.
  • Butiksudstyr: Alt til detailhandel som diske, udstillingspodier, stativer, reolsystemer, mannequinner og meget mere.
  • Kontorudstyr: Her finder I alverdens kontorudstyr og –artikler, som opslagstavler, ophæng, skraldespande og meget mere.
  • Messeudstyr: Alt hvad I skal bruge til messeweekenden, som messevægge og –diske, bannere og meget mere.

globifix1

Udover ovenstående kan I også finde flotte ting til gaveindpakning og bæreposer i både plast og papir, samt gadeskilte og plakatrammer i alle tænkelige mål og alt i prismærkning samt meget, meget mere.

Når I bestiller online kan I også finde en lang række praktiske kontorartikler – I kan også bestille via kundeservice, uanset hvilken bestillingsmetode I foretrækker, så kan I altid forvente en hurtig levering direkte til jeres dør.

De leverer altid jeres varer inden for 1-2 hverdage, så I ikke behøver at vente unødvendigt længe på de ting I nu engang mangler. Derudover er de selvfølgelig E-mærket og deres hjemmeside også ssl-krypteret, så I som kunde ikke behøver at bekymre jer om jeres oplysninger – de bliver nemlig passet godt på. Så I kan med ro i sindet kigge i og bestille fra det store sortiment online.